Известие

Collapse
No announcement yet.

от полу към пълна синтетика ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    Лорде, ето това е вече сериозно писане.
    Така те искам с тези, които са още новобранци във форума.
    А за останалите, които са ни свикнали - наистина тънката ирония е може би най-доброто.
    Не знаят фундаментални неща, но иначе са компетентни и акъл раздават.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 20:52.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        Да, така е - и според мен трябва да подбираме точно начина, по който да им го кажем. Лично аз винаги съм бил състрадателен към новобранците, а и милостив - когато е било възможно.

SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
          Ти па ко се радваш бе ?

Я помоли старото куче - Гайдаров за малко милост

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Тука някои пичове са се взели доста насериозно.Аз бих ги посъветвал сутрин да си пият розовите хапченца, а вечер светло сините и цял ден ще бъдат айляк.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Липсва само цецко
              Last edited by stu; d.m.y г., 01:02.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

То голямо мерене на пишки,кой колко знае,кой колко е чел,е честито успяхте да наакате темата на колегата,а момчето попита нещо елементарно.

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 20:53.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    То голямо мерене на пишки,кой колко знае,кой колко е чел,е честито успяхте да наакате темата на колегата,а момчето попита нещо елементарно.
                    ето боби се усети че темата стана на каша а аз попитах едно елементарно нещо ! относно дали да мина ЩЕ мина ако ми харесва ще карам с пълна ще видя как ще се отрази на двигателя и ако е по добре ще карам ! и да споделя вчера исках да сваля горния носач да сменя тампоните или да ида до стз за полиуретан но ударих на камък всичко откаччих само шарнира не искаше да излезе от дългото рамо на шенкела опитах по всякакъв начин но не иска да излезе и се отказах ? защо по дяволите не иска да излезе аз ще го изкарам ама ще прецакам шарнирчето а не искам
                    Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
                      ето боби се усети че темата стана на каша а аз попитах едно елементарно нещо ! относно дали да мина ЩЕ мина ако ми харесва ще карам с пълна ще видя как ще се отрази на двигателя и ако е по добре ще карам ! и да споделя вчера исках да сваля горния носач да сменя тампоните или да ида до стз за полиуретан но ударих на камък всичко откаччих само шарнира не искаше да излезе от дългото рамо на шенкела опитах по всякакъв начин но не иска да излезе и се отказах ? защо по дяволите не иска да излезе аз ще го изкарам ама ще прецакам шарнирчето а не искам
                      Вади се със скоба или с удар с тежък чук на точно определено място. Купи си скоба. Струва между 10 и 20 лева.
                      Има и специални вилици за тази цел.
                      След като обичаш да си правиш колата сам трябва да имаш такъв инструмент.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:40.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Вади се със скоба или с удар с тежък чук на точно определено място. Купи си скоба. Струва между 10 и 20 лева.
                        добре а да кажа симптомите да кажеш дали е от тампоните : почуква ми горе все едно в амортисора и имам много леко скърцане а от ляво като правя десен завой и има неравност направо тропа
                        Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Там има много елементи, трудно е да се каже. Вероятно е шарнир, а не тампона. Откачи шарнира и виж дали има луфт или пъхни лост и виж дали мърда. Може да тропа от всичко.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Там има много елементи, трудно е да се каже. Вероятно е шарнир, а не тампона. Откачи шарнира и виж дали има луфт или пъхни лост и виж дали мърда. Може да тропа от всичко.
                            добре ще пробвам да видя но без скоба няма да стане сега мисля как да си я направя сам

Comment

• Може да ти тропа и каре. Отиваш някъде нашироко и тръгваш с пълен ляв, после с пълен десен. Правиш по едно кръгче с повече газ и слушаш.
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:57.

Comment

• може да е изтървал амортисьор
                                ето пример за "скоба за шарнир"
                                http://olx.bg/skoba-za-sharniri-i45798721
                                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                                X