Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
от полу към пълна синтетика ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеДа, така е - и според мен трябва да подбираме точно начина, по който да им го кажем. Лично аз винаги съм бил състрадателен към новобранците, а и милостив - когато е било възможно.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
Я помоли старото куче - Гайдаров за малко милост
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТо голямо мерене на пишки,кой колко знае,кой колко е чел,е честито успяхте да наакате темата на колегата,а момчето попита нещо елементарно.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеето боби се усети че темата стана на каша а аз попитах едно елементарно нещо ! относно дали да мина ЩЕ мина ако ми харесва ще карам с пълна ще видя как ще се отрази на двигателя и ако е по добре ще карам ! и да споделя вчера исках да сваля горния носач да сменя тампоните или да ида до стз за полиуретан но ударих на камък всичко откаччих само шарнира не искаше да излезе от дългото рамо на шенкела опитах по всякакъв начин но не иска да излезе и се отказах ? защо по дяволите не иска да излезе аз ще го изкарам ама ще прецакам шарнирчето а не искам
Има и специални вилици за тази цел.
След като обичаш да си правиш колата сам трябва да имаш такъв инструмент.Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:40.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВади се със скоба или с удар с тежък чук на точно определено място. Купи си скоба. Струва между 10 и 20 лева.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТам има много елементи, трудно е да се каже. Вероятно е шарнир, а не тампона. Откачи шарнира и виж дали има луфт или пъхни лост и виж дали мърда. Може да тропа от всичко.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Може да ти тропа и каре. Отиваш някъде нашироко и тръгваш с пълен ляв, после с пълен десен. Правиш по едно кръгче с повече газ и слушаш.Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:57.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
може да е изтървал амортисьор
ето пример за "скоба за шарнир"
http://olx.bg/skoba-za-sharniri-i45798721Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment